Kurser

Søger du en kosmetisk uddannelse ?
Negle er blevet én af de mest populære dicipliner indenfor skønhedsbranchen.
Hos Negle Design har vi alt du skal bruge af uddannelse/kurser for at lære håndværket,  så du kan give kunderne det perfekte resultat.

Uddannelse/kurser

Går du og drømmer om at blive neglestylist, hvad enten det er på fritidsplan eller som fuldtids beskæftigelse, så har du muligheden for at tage din uddannelse hos NegleDesign.

Som neglestylist har du mulighed for at skabe dig en selvstændig fremtid som er under konstant udvikling og har stor fremgang på det danske marked. LCN har et bredt udvalg af produkter som giver dig mulighed for at eksperimentere så din kreativitet kommer til udtryk og du kan blande produkterne på kryds og tværs og dermed finde den perfekte løsning til hver enkelt kunde.

Vores uddannelse er delt op i moduler for at gøre det overskueligt at danne et overblik over hvor langt i uddannelsen man er nået, eller for at vise hvor man tilhøre hvis man er uddannet i et andet system end LCN.

Neglekursus modul 1:

Grundkurset henvender sig til dig som aldrig har lavet kunstige negle før eller har lavet negle hjemme ved køkkenbordet, men ønsker at lære at lave smukke professionelle negle.

Med i kursets pris tilhøre en startpakke med produkter (værdi 5000,-) som skal bruges under kursets forløb og er nok til de første 10-15 kunder.

Pris for neglekursus modul 1: 6750,- eks. Moms.

Neglekursus modul 2:

Modul 2 henvender sig til dig som har bestået modul 1, og er fortrolig med de grundlæggende teknikker. Du vil på modul 2 lære om skulpturering uden tip, med forme, uddybning af 1. Og 2. Fase systemerne, arbejdsrelaterede problemer, colour gels og deres anvendelsesmuligheder. Derudover vil der være demonstration af slibning med maskine.

Pris for neglekursus modul 2: 1500,- eks. Moms.

Nailart kursus:

Kurset er en inspirerende gennemgang af mange muligheder indenfor nailart design. Der vil blive vist et stort udvalg af de mange produkter som kan anvendes til nailart samt hvilke redskaber der anvendes dertil.

Pris for nailart 3 timers kursus: 550,- eks. Moms. (Dog min. 4 deltager)
Pris for nailart heldags kursus: 1500,- eks. Moms.

Opsamlingskursus:

Som tiden går, glemmer man en del af de lærte grundteknikker, og man danner sig nogle dårlige vaner. Med dette opsamlingskursus som henvender sig til alle der har gennemgået og bestået neglekursus modul 1, har du mulighed for at rette op på dine dårlige vaner.

Vi gennemgår de forskellige geleer, forskellige teknikker, opfyldninger og reparationer af negle. En genopfriskning af neglekursus modul 1.

Pris for opsamlingskursus: 1500,- eks. Moms.

Opgraderingskursus:

Dette kursus henvender sig til alle som er uddannet neglestylist ved det ene eller det andet gelesystem end LCN.

Du har med LCN, der med sit store udvalg af produkter, kan tilgodese alle tænkelige problemstillinger du måtte komme ud for.

Med i dette opgraderingskursus følger både en grundig introduktion til vores kvalitetsprodukter og deres anvendelse, samt praktisk og teoretisk træning.

Så har du i forvejen en anerkendt gelenegleuddannelse med indhold af anatomi, neglesygdomme og basis fileteknikker så vis os blot dit diplom og kom på opgraderingskursus.

Gratis kursus, hvis du samme dag som du er på dette kursus køber varer for 5000,- eks. Moms.

Pris for opgraderingskursus: 1000,- eks. Moms.

Hårfjerning med voks samt farvning af vipper og bryn:

Kurset henvender sig til alle som ønsker at tilbyde sine kunder hårfjerning med voks samt farvning af vipper og bryn.

Kurset er opdelt med hårfjerning om formiddagen, og farvning af vipper og bryn om eftermiddagen.

Du vil lære alle basisteknikker indenfor hårfjerning med voks, og er derfor i stand til at udføre behandlingerne efter få ganges træning samt alt indenfor farvning af vipper og bryn. (Hårfjerning inkluderer ikke brasiliansk voks)

Pris for kurset hårfjerning med voks samt farvning af vipper og bryn: 1500,- eks. Moms. Du vil desuden få nogle gode tilbud på køb af startpakker ved kurset.

Eyelash Extensions:

Smukke, fyldige og naturlige vipper giver et mystisk og intens blik der fanger andres blikke. I Hollywood bruger alle skønhederne vipperne allerede og er lykkelige for resultatet. Få de smukke og fyldige øjenvipper og opnå et uimodståeligt blik, endda helt uden mascara.

Du vil på dette kursus lære at påsætte ultra tynde syntetiske vipper, der sættes fast på kundens egne naturlige vipper med en speciel lim.

Du vil lære de professionelle teknikker det kræver for og opnå de høje standarder.

Pris for eyelash extensionskursus inkl. Kuffert med produkter til de første 100 kunder ca: 4750,- eks. Moms.
Pris for eyelash extensionskursus eks. Kuffert med produkter: 1500,- eks. Moms.

LCN Diplomuddannelser
Hør nærmere hos Negle Design.
Kurserne afholdes i samarbejde med Mona Lisa Beauty School .
Ring til Negle Design på tlf: 2213 1703
NYT : Vi afholder makeup kursus aftener i butikken. Saml 6 - 8 veninder, og bestil en dag eller aften, vi er meget flexible. I vil lære om farver der passer til jer, og få en masse gode råd af uddannet personale. Ring og hør nærmere på 22131703.
PRIS PR PERSON KUN 250,-
Sunspa kurser :  ring og hør nærmere - dog ska man være moms registreret for at tage dette kursus.
Negle Design v/Birgitte Hansen | Adelgade, 8900 Randers