Permanent make-up / Hår extentions

Permanent make-up på venstre bryn ( efter 1 behandling ), der er ikke gjort noget ved højre bryn..... se lige en forskel !

FØR / EFTER
Venstre bryn efter 1 behandling med permanent make-up.
PERMANENT MAKEUP
De mange muligheder der er for at forbedre dit udseende med PMC Wilde er facinerende. Du kan vælge din individuelle og perfekte permanent makeup, og vi vil være behjælplig med rådgivning.
Du kan vælge forskellige behandlinger :
Øjenbryn : Korrektion af formen, og pigmentering af enkelte hår, giver perfekte formede bryn. Også i tilfælde hvor øjenbrynene helt mangler kan der skabes perfekte bryn.
Eyerliner : De permanente øjenlinier udføres på øverste og underste øjenlåg. Personer med briller eller allergi vil, med det samme, opleve fordelen ved permanent makeup. Også flere og flere mænd forbedrer deres udseende ved hjælp af permanent makeup.
Øjenvipper : For at få vipperne til at synes tættere og fyldige uden mascara, lægges pigment i vippekanten. Benyttes også hvor vipperne mangler helt.
Liplinie : Den pigmenterede læbelinie indrammer og korrigere læberne så de synes mere fyldige og sensuelle.
Fordelene ved permanent makeup er :
- det perfekte udseende er altid intakt efter sport, bad, sauna eller svømning m.m.
- er tiden knap om morgenen så er permanent makeup løsningen.
- har du svært ved at se uden briller, så er permanent makeup en stor lettelse.
Bryn : 3800,-
Bryn ( ingen hår ) : 4600,-
Øverste øjenlåg :   2000,-
Nederste øjenlåg : 2000,-
Begge øjenlåg :      3800,-
Læber :                    4500,-
Priserne er inkluderet 2 - 3 behandlinger.
Genopfriskning inden for 2 år er 1/2 pris af normal prisen.
STORT UDVALG :

NYHED : 100 % ægte remy hår

NYE BILLIGERE PRISER :

- Glat clip on extentions 55 cm KUN 699,-


- Hår til microringe 20 stk 55 cm KUN 185,-

- Silicone microringe 100 stk KUN 50,-
- Nål til microringe KUN 39,-
- Tang til microringe KUN 69,-
- Special sæt med kamme KUN 49,-
- Special børste KUN 139,-
- Hår klemmer 10,-

MVH Negle Design, Adelgade 13, 8900 Randers, 22131703 — her: Negledesign v/Birgitte Lund Hansen .


Ved køb af extentions medfølger brugsanvisning til pleje af håret.

Farve prøver kan ses i butikken
iser på cold eller hot fusion hårextentions :

50 cm :
op til 100 totter 1500,-
op til 150 totter 2000,-
op til 200 totter 2900,-

60 cm :
op til 100 totter 1650,-
op til 150 totter 2325,-
op til 200 totter 3200,-

reflekser/ fylde 20,- pr tot
Aftagning eller opsætning 200,- pr halve time.

Mvh Birgitte Negle Design, Adelgade 13, 8900 Randers C, Tlf 22131703
Cold fusion extensions er forholdsvis ny i forhold til andre metoder. Metoden er meget skånsom. Der bruges ikke lim eller tape, og totterne kan nemt og smertefrit fjernes igen ved hjælp af en tang. Med denne metode bruges der små totter, som sættes fast på dit eget hår med små mikroringe . En mikroring sættes på en nål, hvorefter nålen bruges til at fange en tot af eget hår, hvor håret føres igennem mikroringen. Ringen holdes tæt ved hovedbunden og har håret igennem. Tag din keratin-tot og sæt igennem mikroringen , hvorefter der klemmes med en tang. Hårtotten sidder nu fast. Proceduren gentages for alle totterne.

Påsætningen vil tage cirka 2 timer.
1 Flet altid dine cold fusion extensions om natten
2 Brug hellere fingrene til at redde håret, fremfor en kam.
3 Vask kun håret når det er tiltrængt.
4 Brug milde hårprodukter uden olie/silikone.
5 Hold altid fast øverst, og red nedefra og op.

Aftagning af cold fusion
Når du skal tage dine totter ud igen, skal du blot klemme mikroringen den modsatte vej. Dét er også med til at gøre denne metode mere skånsom, da det er så nemt at tage håret ud igen. Totterne kan genbruges igen bagefter.

Genbrug totterne
Efter cirka 2-3 måneder bør totterne tages ud og sættes i igen. Totterne tages ud ved at klemme mikroringen den modsatte vej. Når totten skal sættes på igen, tager du en ny ring og klemmer totten fast igen. Det kan være en god ide at smelte ny keratin på totten.

Holdbarhed
Vores hair extensions kan holde op til 9 måneder med den rette pleje. Læs om pleje af cold fusion hair extensions her. Husk især at bruge din hårkur flittigt.

Skader det dit hår?
Alle metoder vil skade dit hår uanset, dog er cold fusion en af de meget skånsomme metoder. Især når totterne skal tages ud, er det nemt blot at klemme ringen den modsatte vej. Brug gerne v
Det er vigtigt at pleje sine cold fusion hair extensions , for at få mest fornøjelse ud af dem.

For at pleje cold fusion hair extensions skal du bruge:
Shampoo & Balsam til tørt/fugtigt hår
Fugtgivende hårkur
Bredtandet kam
Varmebeskyttende produkt (beskyttelse mod krølle/glattejern)
Evt. silkedråber/olie til spidserne

Shampoo - Udskyd din hårvask
Brug en shampoo til tørt/skadet hår, uden silikone. Vask/skyl håret så sjældent som muligt. Hver gang dit hår bliver vådt, kommer der ekstra vægt på de få af dine egne hår, som holder hårtotten og hårene kan knække - også i forbindelse med at du tørre, redder og styler håret. Hvis du føler at dit hår er fedtet, kan du bruge en hårpudder/tørshampoo i toppen af håret, hvor der ikke sidder mikroringe.

Shampoo må godt komme i hovedbunden, men helst så sjældent som muligt. Som hovedregel, kommer man kun shampoo i hovedbunden på toppen af hovedet, og ud i længderne. Metoden kan dog godt holde til, at man kommer shampoo i hovedbunden, hvis man synes at hovedbunden føles fedtet eller beskidt. Shampoo kan dog opløse keratinen lidt, og dermed få håret til at fælde, og øge antallet af tabte totter.

Hårkur
Brug en hårkur der giver masser af fugt. Lad den gerne sidde i længere tid end angivet på instruktionen. Kom aldrig hårkur i din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet. Hvis håret bliver meget tørt, så kan du fugte dit hår let inden sengetid, komme hårkuren i, flette dit hår og lade hårkuren sidde i håret natten over. Det er en god ide at lægge et håndklæde på din hovedpude. Dagen efter skylles dit hår grundigt.

Balsam - Lad den sidde
Balsammen kan gøre underværker, især hvis den får lov til at sidde længere end normalt. Lad den gerne sidde så længe du gider det. Kom aldrig balsam i din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet.

Leave-in balsam og oliedråber
Det kan være en rigtig god ide, at bruge nogle forskellige produkter efter din hårvask, som kan give håret endnu mere fugt. Når dit hår er håndklædetørt, så kommer du en leave-in balsam i håret der giver fugt. Når dit hår er helt tørt, kan du komme silkedråber/oliedråber i spidserne for at få det til at se sundere ud.

Børstning af håret
En almindelig børste kan bruges, men en bredtandet kam/krøllekam anbefales. Når du skal børste dine cold fusion extensions , er det vigtigt at du holder fast øverst hvor ringene sidder, og derefter børster nedefra og op. Børst kun håret når det er tørt.

Føntørring
Undgå så vidt muligt, at føntørre håret. Lad det hellere lufttøre. Hvis det ikke kan undgåes at føntørre håret, så start ved lav temperatur, og sørg for at flytte rundt på føntørren, så du undgår overophedning.

Om natten
Flet altid håret når du skal sove. Du kan også sætte håret i en knold, hvis du f.eks. har lavet flotte krøller i dit hår, som du gerne vil have dagen efter også. Dog bør du være opmærksom på, at dit hår i nakken har en større tendens til at filtre, end hvis håret flettes.

Hårstylingsprodukter
Da alle vores hair extensions består af ægte hår, så kan du sagtens bruge stylingprodukter såsom gelé, hårspray og voks. Dog er det en god ide at skylle håret (ikke nødvendigvis vaske det, med mindre du føler at det er nødvendigt), for at få produkterne ud af håret igen og få blødheden tilbage. Husk altid at bruge varmebeskyttende produkt, hvis du krøller eller flader håret.

Aftagning af cold fusion
Når du skal tage dine totter ud igen, skal du blot klemme ringen den modsatte vej. Dét er også med til at gøre denne metode mere skånsom, da det er så nemt at tage håret ud igen.
Negle Design v/Birgitte Hansen | Adelgade, 8900 Randers